Com fer la comanda

Per fer la comanda via web primer t’has de donar d’alta a: www.vessana.pagesosagroecologics.com.
Un cop t’hagis donat d’alta és ben fácil, entres directament a www.vessana.pagesosagroecologics.com, o al link que reps amb el mail de l’oferta setmanal. Un cop dins el teu espai personal trobaràs, a la columna dreta, el catàleg amb els diferents productes que t’oferim  (verdura, fruita, pa i altres) i has d’entrar d’un en un i anar escollint els productes que necessitis. Sinó també tens la opció de cistella tancada.

Tipus de cistelles:
-Confecciona la teva pròpia cistella (pots escollir tot el que vulguis del catàleg)
-Cistella individual: amb 6 o 7 verdures diferents segons la temporada i 2 kg de fruita. 15€
-Cistella familiar: amb 9 o 10 verdures diferents segons la temporada i 3 kg de fruita. 25€
 
Manual per fer la comanda
Un cop t’hagis donat d’alta i entris al teu espai personal trobaràs el catàleg amb els diferents productes que t’oferim (columna de la dreta).
 
Hi ha 4 catàlegs, has d’entrar d’un en un i anar escollint els productes.

Cada producte té una casella on hi pots posar la quantitat que en vols, els decimals es separen per punt i no per coma. Posa la quantitat que vols de cada cosa i un cop tot triat, només cal que cliquis a baix de tot a l’esquerra, “Afegir a la comanda”.
A mesura que vas afegint a la cistella els productes de cada catàleg, veuràs com la comanda et va quedant registrada a la columna dreta de la pantalla, sota d’on diu “Cistella”, indicant-te, el total d’import i el total de productes de la cistella.
 
 En el cas que vulguis fer alguna modificació del que has afegit, pots corregir-ho prement “Veure cistella”. Aquí pots realitzar les modificacions (eliminar producte o bé canviar la quantitat) i prement “Actualitzar cistella” quedaran els canvis registrats i pots continuar amb la compra.

 
Si tot és correcte, i vols finalitzar la compra, cliques a “Comanda” i t’apareixerà el contingut final de la cistella. És molt important que un cop hagis comprovat que tot és correcte, cliques “Finalitzar comanda”. Si ho desitges, abans de finalitzar la comanda tens l’opció de fer algun comentari sobre la comanda.       
Un cop hagis enviat la comanda, rebràs tots els detalls a la teva bústia de correu electrònic i podràs consultar-la des de l’enllaç “el meu perfil”. I el dimarts  o dimecres següent la rebràs allà on haguem acordat.
Assegura’t de que has enviat la comanda. Si et queda al marge dret de la pantalla, és que no l’has enviat. Si no ens arriba dins el termini establert, no t’ho podrem servir!!!
Moltes gràcies!!!!

Print Friendly